Sport
Ştiinţa a remizat cu locul 7 din Rusia, în primul amical din stagiul austriac

În primul meci de verificare din stagiul în Austria, Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC Orenburg, ocupanta locului 7 în Rusia, în sezonul trecut. Carlos Fortes a marcat unicul gol al alb-albaştrilor, în prima repriză, cu un şut din careu, după ce tot avusese o bară, din lovitură liberă. Ruşii au egalat cu 10 minute înainte de final, cu o lovitură de cap din careu.

În general, partida a fost dominată de alb-albaştri, care au ratat mai multe ocazii de gol, dar şi ruşii au avut o şansă uriaşă în debutul jocului, precum şi o bară, în partea secundă.

Cornel Papură a aliniat formula: Pigliacelli (63 L. Popescu) – Martic (46 Vlădoiu), Acka (46 Hreniuc), Kelic (46 Tiago), Bancu (46 Briceag) – V. Constantin (63 Bârzan), Mateiu (46 I. Popescu), Bârzan (46 M. Şerban) – Bărbuț, (46 Borţa), Fortes (46 M. Roman), Mihăilă (46 Baiaram). 

Celelalte meciuri amicale ale Craiovei în Austria sunt cu: Qarabag (pe 25 iunie), Ferencvaros (pe 1 iulie) şi Legia Varşovia (pe 2 iulie).

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.