Sport
Ştiinţa a oficializat despărţirea de Tiago Ferreira: 'Au fost 3 ani minunaţi'

Universitatea Craiova a anunţat astăzi despărţirea de fundaşul central portughez Tiago Ferreira, ştire anunţată în emisiunea Fotbal Plus, de la Oltenia TV, şi publicată în premieră de Lupa. Cel mai probabil, va urma şi anunţul oficial privindu-l pe alt fundaş care a părăsit gruparea din Bănie, francezul Claude Dielna. 

"Îi mulțumim lui Tiago pentru profesionalismul de care a dat dovadă și îi dorim mult succes în continuare! Portughezul Tiago Ferreira a venit la Universitatea Craiova pe 19 iulie 2017 și este vicecampion mondial, cu 84 de partide jucate pentru Naționalele de juniori și tineret ale țării sale, multe în calitate de căpitan. De-a lungul carierei sale profesioniste a mai evoluat la Porto B, Boavista Under-15, Zulte Waregem și Uniao Madeira. Tiago Ferreira a îmbrăcat tricoul Științei de 76 de ori, reușind să-și treacă în cont 5 pase decisive" este anunţul clubului din Bănie. 

„Aș dori să mulțumesc tuturor pentru acești 3 ani minunați care vor rămâne în amintirea mea pentru totdeauna, în special primul an în care am câștigat Cupa României după 25 de ani. Mulțumesc minunaților suporteri ai Universității Craiova, sunteți unici.  Îmi doresc Craiova campioană. Mult succes clubului și tuturor suporterilor. Ne vom revedea într-o zi" a scris Tiago Ferreira pe pagina sa de Instagram. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.