Sport
Spectatori la Supercupa Europei! În jur de 20.000 de oameni vor sta în tribune

UEFA a anunțat că va permite accesul suporterilor la Supercupa Europei. 30% din  capacitatea stadionului din Budapesta (65.000 capacitate) va putea fi folosită. 

„Deşi este important să arătăm că activităţile fotbalistice pot continua chiar şi în timpul acestei perioade dificile, fără suporteri, jocul pierde o parte din sufletul său. Sperăm că Supercupa la Budapesta va servi drept meci pilot şi va marca astfel începutul întoarcerii suporterilor pe stadioane”, a declarat pAleksander Ceferin, președintele UEFA.

 

Supercupa Europei se va desfășura pe 24 septembrie, iar pentru trofeu se vor duela Bayern Munchen și FC Sevilla, cele două câștigătoare ale competițiilor europene. UEFA a mai informat că toate celelalte meciuri internaţionale din septembrie se vor juca fără spectatori.
 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.