Sport
Sorţii au fost nemiloşi cu SCM Craiova: dublă cu rusoaicele de la Lada Togliatti, în sferturile Cupei EHF!

Echipa feminină de handbal a Craiovei va întâlni puternica formaţie rusă Lada Togliatti, în sferturile de finală ale Cupei EHF. Meciul tur este programat la Craiova, pe 3 martie, la returul în deplasare, pe 10 martie. Dacă o va elimina pe Lada, formaţia lui Bogdan Burcea va întâlni în semifinale câştigătoarea din dubla HC Zalău – Kastamonu (Turcia).

SCM Craiova a eliminat în play-off-ul pentru grupe formaţia maghiară Debrecen şi s-a clasat pe locul 2 în grupă, după Brest şi înaintea echipelor Kuban Krasnodar şi Randers.

Lada Togliatti a eliminat în play-off formaţia franceză Besancon şi a câştigat apoi grupa din care au mai făcut parte: Kristiansand, Issy Paris şi Copenhaga, echipa antrenată de Levon Akopyan pierzând un singur meci. În campionatul intern, Lada este pe locul 2, la 2 puncte de liderul Rostov (formaţia care a remizat recent cu CSM Bucureşti, în Champions League). Ca o comparaţie, în liga internă, Lada a învins-o cu 33-28 în deplasare pe Kuban Krasnodar, fosta adversară a Craiovei în grupe. Lada este dublă câştigătoare a Cupei EHF. Formaţia din Rusia o are în componenţă pe golghetera Cupei EHF, internaţionala Daria Dmitrieva, care a marcat 46 de goluri.

În celelalte meciuri din sferturile de finală se vor întâni: HC Zalău - Kastamonu, Viborg – Larvik şi Brest – Kristiansand.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.