Sport
Sorin Cârțu vrea spectatorii în tribune: „Măsuri mai mari de precauție”

În direct la DigiSport, Sorin Cârțu a declarat că suporterii ar trebui lăsați să meargă la meciuri, însă numai în număr restrâns și să aibă măști de protecție. Craiova ar fi cea mai dezavantajată formație din Liga 1 dacă s-ar relua campionatul fără spectatori, având în vedere faptul că Știința este lider detașat în ceea ce înseamnă suporterii prezenți la meciuri. 

Tot mai multe campionate din Europa decid să nu se mai reia, însă Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că sezonul Ligii 1 ar urma să se reînceapă undeva în iunie, însă fără spectatori în tribune. Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, ar vrea ca tribunele stadionului „Ion Oblemenco” să găzduiască măcar câteva mii de spectatori: „Ar trebui să se reia, dar cu niște măsuri mai mari de precauție. Eu susțin venirea la stadion a spectatorilor. Dacă ai stadion de 30.000 de locuri, care e problema să stea 3.000, 4.000 sau 5.000 cu măști, mănuși și fiind distanțați? Să fie și oameni de ordine mai mulți...Nu vin în masă. Până la urmă, populația asta trebuie să se și responsabilizeze. Un procent mare e greu de responsabilizat. Dar pentru ceilalți ce facem? Nu ei sunt cei dominanți pentru populația asta care se poate responsabiliza. Ce facem, le luăm munca tuturor, le luăm afacerile, posibilitatea de a face bani doar pentru că 25% nu înțeleg cum trebuie să se comporte într-un moment d-ăsta? Până la urmă, trebuie și o responsabilizare individuală. Am înțeles modul în care trebuie să ne comportăm. Acum să tot stăm în casă, izolați, niște forțări din astea, nu știu..."

 

Cârțu nu este mulțumit de faptul că țara noastră vrea să preia metodele din occident: „Normal că nu-mi convine ce se întâmplă. Nu sunt speranțe că se poate îndrepta curând. Noi totdeauna așteptăm să vedem ce se întâmplă la alții. Până la urmă, e normal, că de acolo trăim, din ce ne-au dat alții, că nu e România vreo forță în Comunitatea Europeană"

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.