Sport
Sorin Cârțu vrea revanșa în noul sezon al Ligii 1

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a avut o intervenție la LookSport și a vorbit despre noul campionat care stă să înceapă.

 

Liga 1 va începe în acest sfârșit de săptămână, iar președintele Științei vede cam aceleași pretendente în lupta la titlu: „Tot ăştia sunt care au fost şi anul ăsta (n.r.: CFR şi FCSB). Nu vă aşteptaţi să apară şi alte surprize, poate Botoşani? Botoşani e o echipă bună, dar nu cred că are forţa şi mentalitatea de campioană”a declarat Sorin Cârțu.

 

Problema spectatorilor este resimțită de olteni:Asta e cel mai mare dezavantaj în fotbal, pentru că la noi veneau spectatori mulţi, aveam, dar ţi-am spus, este un an prejudiciat din toate punctele de vedere (n.r.: din cauza pandemiei). N-ai ce să faci.”  

 

Pe 27 august, Craiova intră în bătălia pentru grupele UEFA Europa League. În primul tur preliminar, trupa lui Bergodi luptă cu Locomotive Tbilisi: „Nu e bine, ştii cum e, nu ştii cum e ziua aia, e mai la ghici. Dar orice ar fi, cu cine am căzut, că e o manşă, două, că jucăm pe teren neutru, că jucăm la ei, tot trebuie să te califici. E diferenţă între noi şi ei, aşa am văzut”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.