Sport
Sorin Cârţu trage semnalul de alarmă: 'Este problemă mare de tot dacă ratăm cupele europene!'

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, spune că trebuie făcută o analiză realistă la club, fiindcă echipa este în pericol să piardă şi cupele europene, cu atât mai puţin se poate gândi la titlu. Oficialul oltean crede că situaţia dificilă este cauzată în principal de absenţele din echipă pe acest final de sezon. 

"E de discutat, trebuie să analizăm bine ce se întâmplă, să avem un echilibru maxim. Au trecut 5 etape din play-off şi avem puncte puţine. Trebuie să ne gândim la altceva, nu la titlu. Suntem mai aproape de a ne egala Hagi decât să luăm noi faţa CFR-ului şi FCSB-ului. Sunt o pleiadă de jucători pe care te-ai bazat şi s-au accidentat, nu există nici concurenţă în lot. Cei aduşi trebiau să aducă un aport mai mare, Rocha spune că e accidentat când Mangia vrea să apeleze la el, deşi doctorul spune că poate forţa. Am început bine meciul, puteam avea avantaj mai mare. Noi i-am băgat în mână pe Viitorul, în meciul de Cupă, pe final. Este problemă mare de tot dacă se ratează cupele europene, nici nu vreau să mă gândesc la acest lucru" a spus Sorin Cârţu la digisport. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.