Sport
Sorin Cârțu și Marcel Popescu se află în izolare: „O perioadă naşpa”

După ce au fost externați din spital, președintele Sorin Cârțu și manager general Marcel Popescu sunt nevoiți să stea în izolare. 

Într-o intervenție pentru AntenaSport, președintele Sorin Cârțu a declarat: „Sunt bine. Sunt în izolare. Mă simt bine. Nu am niciun simptom. E o perioadă naşpa, nu ai ce să faci, stai în izolare. Cât să şi citeşti, cât să te uiţi la televizor. De când am ieşit din spital nu am avut niciun simptom. Am fost declarat asimptomatic. Trebuie să stăm în izolare, mai am vreo două trei zile de stat. Meciul următor îl văd la televizor.”

 

Din păcate, principalul finanțator al Universității Craiova, Mihai Rotaru, este în continuare la terapie intensivă, fiind grav afectat de infectarea cu coronavirus. De asemenea, managerul executiv Ovidiu Costeșin este în spital, însă se simte mai bine. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.