Sport
Sorin Cârțu se întoarce la Universitatea Craiova! Ce funcție va ocupa legenda Ştiinței

Legendarul Sorin Cârțu se întoarce la clubul cu care a devenit campion atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Cârțu va ocupa funcția de manager general, însă nu se va implica în deciziile lui Devis Mangia, italianul având în continuare sprijinul patronului Mihai Rotaru. "Sorinaccio" este ultimul tehnician care a luat titlul cu Universitatea (1991), iar acum se întoarce după 4 ani la club, acesta fiind director tehnic în sezonul 2014-2015, când Ştiința era condusă de tandemul Cârțu-Săndoi.

Se pare că mutarea va fi oficializată într-o conferință de presă ce va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

 

"Anul ăsta sunt şanse mari să ia campionatul, poate profita de această conjunctură. Mangia s-a bucurat de cel mai mare sprijin, dintre toţi antrenorii care au fost din 2013 până azi. Toată lumea de acolo îşi doreşte campionatul, chiar dacă nu o spun, dacă nu apar. Orice alt loc ar fi o nemulţumire. Anul ăsta sunt şanse mari. Dacă nu se face anul ăsta, nu ştii când mai găseşti situaţia asta", spunea legendarul atacant în urmă cu trei săptămâni.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.