Sport
Sorin Cârțu: „Noi suntem bătaia de joc a campionatului?”

Într-o intervenție în această dimineață la PRO X, președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a luat „foc” când a auzit de varianta ca Astra - Știința să se joace sâmbătă. 

„Sorinaccio” este supărat că acest finald e sezon a fost controlat de DSP și nu de oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal: „Cum să jucăm sâmbătă cu Astra și luni cu CFR? Ar fi doar 48 de ore, de unde aberația asta? Noi suntem bătaia de joc a campionatului? Cum se poate gândi cineva la așa ceva? De ce nu pui CFR-ul să joace sâmbătă sau duminică? Să ia decizii cei de la LPF și de la DSP, nu avem noi jupâni acolo?

 

LPF trebuie să decidă. D-asta sunt puși acolo, să ia decizii, d-asta i-am ales. Cine e pus în capul listei, trebuie să conducă pe ideile lui. Nu cerem câștigarea meciului cu 3-0, așteptăm să vedem ce decide DSP. Care e vina noastră în această situație? Avem noi vreo vină? De ce trebuie să sufere jucătorii noștri?”, a declarat Cârțu la PRO X. 

 

ANUNȚ OFICIAL LPF: „Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute miercuri, 29 iulie, cu începere de la ora 21.30, nu se va mai juca din cauza apariției unui caz de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.