Sport
Sorin Cârțu: „Noi mereu ne gândim la obiectivul maximal”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a vorbit la Pro Xdespre perioada de transferuri, dar și despre bătălia pentru titlul din sezonul viitor. 

La fiecare perioadă de transferuri am tot adus, acum poate e şi timpul ca cei care au venit să-şi dea drumul mai mult sau aportul lor să fie mult mai semnificativ. Mai e din perioada de transferuri, de abia a început. Probabil că cei doi jucători greci sunt nişte doleanţe ale lui Marinos.

Dacă era să plece, pleca până acum, nu mergea cu formaţia în pregătire. Noi mereu ne gândim la obiectivul maximal, din păcate, sunt doi ani de zile în care am făcut cadou CFR-ului campionatul”, a declarat Sorin Cârțu, la PRO X.

 

De asemenea, președintele Universității a vorbit și despre Campionatul European care este în desfășurare: „E o surpriză plăcută Italia. E un Campionat European frumos, cu multe meciuri interesante, captivante. E un fenomen Ronaldo, incredibil. Chit că eu l-am preferat pe Messi, dar amândoi au fost fantastici. Când nu e unul pe primul loc, e celălalt. Incredibil ce meci a făcut Germania. Ei tot timpul au fost favoriţi. Mă aştept să-i vad prin fazele finale”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.