Sport
Sorin Cârţu: 'La 55 de milioane de euro, oricât ar ninge, terenul trebuia să fie verde”

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, s-a declarat extrem de nemulţumit de modul cum a fost gestionată situaţia terenului de joc la meciul Ştiinţei cu Sepsi şi de faptul că maşinuţa pentru îndepărtarea zăpezii a fost utilizată abia la pauză. "Sorinaccio" a declarat că la cât a costat arena din Bănie, suprafaţa de joc trebuia să fie verde oricât ar fi nins. 

"N-am înțeles un lucru. De unde a apărut mașinuța aia? A venit la pauză să dea zăpada, dar nu era înaintea meciului. La pauză, toată zăpada de pe teren a fost luată cu o mașinuță. În prima repriză, manifestarea jucătorilor a fost diferită. A fost mai greu. În partea secundă s-au încercat combinații. N-am înțeles! Nu știu cine trebuia, noi organizăm, dar nu știu ce dispozitive au. Cei care sunt stăpânii stadionului, ei știu ce instrumente au. Frate, am văzut și eu stadione în străinătate. La noi nu știu de ce mai e încălzire. La 55 de milioane de euro, oricât ar ninge, terenul ar trebui să fie verde”, a declarat Sorin Cârțu, la TV Telekom Sport.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.