Sport
Sorin Cârțu: „În 2023 urmează listarea la bursă!” Ce spune despre Mitriță

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a dezvăluit că se mai gândește dacă candidează la funcția pe care o va mai deține încă ceva timp, dar a vorbit și despre o eventuală revenire a lui Mitriță. 

”La 30 iunie termin mandatul, nu e o problemă să mă schimbe cineva. E interesantă inițiativa cu alegerea președintelui. Poate candidez, nu m-am decis, mai e până în februarie. Mai stau, mă mai gândesc. 

Nu vreau stresul pe care l-am avut ca antrenor, iar pe viitor președintele ar trebui să-și asume anumite responsabilități.  Eu nu am vrut să angajez antrenor, nu am concediat pe nimeni, nu m-am implicat în transferul de jucători. Voi face un sondaj să văd dacă fanii au încredere să le reprezint interesele. Am crescut cu dragostea oamenilor. Trebuie să văd o susținere.

 

Nu trebuie neapărat să fie din Craiova, poate să fie din altă parte. Eu nu aș schimba pe nimeni din club, toate compartimentele, marketing, economic, sunt la nivel elevat. M-aș implica în deciziile tehnice. Cred că Ouzounidis continuă, nu s-a pus problema schimbării antrenorului. În 2023 urmează listarea la bursă. Este greu să ții clubul ca domnul Rotaru, la acest nivel, e o încercare, o provocare mare de tot”, a precizat Sorin Cîrțu, într-o intervenție la emisiunea Digi Sport Special. 

 

”Totul depinde de cine îl are în proprietate și de ceea ce vrea el, sunt diferențe mari la salarii, indiferent ce dragoste are el pentru această echipă. A terminat împrumutul la Al Ahli, se întoarce la New York City FC acum.

În privința transferului lui David Lazar, un jucător când vine nu-l aducem pentru a crea un disconfort altuia, ci doar pentru a crește valoarea echipei, e concurență benefică. L-am văzut pe Ivan la națională, e într-o formă bună, a avut reușite, putea da al doilea gol cu Georgia, putea egala cu Anglia. Eu nu aș fi dat tare la faza aia, aș fi plasat mingea. Nu văd un spirit național, e o tentă așa, parcă ești la un club, vreau altceva, trebuie să nu te intereseze dacă iei primă sau nu. Să pierzi cu Georgia...nu ai voie. Sunt greșeli, iei și roșu pe orgolii personale”, a remarcat Sorin Cîrțu. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.