Sport
Sorin Cârțu: „Îmi place Bogdan Planic”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a vorbit la PRO X despre fundașul Bogdan Planic. Deși îl apreciază pe fostul jucător al FCSB-ului, „Sorinaccio” spune că este puțin probabil ca aceasta să joace pentru echipa din Bănie. 

„A fost problema la noi cu cei doi extracomunitari. Locurile le avem în acest moment blocate. Nu știu ce să spun, atâta timp cât sunt aceste locuri blocate…Dar punctul meu de vedere, ca fost fotbalist, fost antrenor, mie îmi place Planic. E un jucător cu prestații bune în fotbalul nostru”, a declarat Sorin Cârțu, pentru PRO X.

 

Bogdan Planic nu s-a mai prezentat la antrenamentele bucureștenilor, deoarece Gigi Becali, patronul FCSB,  a decis să-l trimită în șomaj tehnic: „Cu Planic, treaba a fost că a vrut liber. I-am dat bani. Cum n-a primit? Noi am luat banii de la stat și i-am dat lui. El poate să o conteste, FIFA spune să respectăm legile naționale. El m-a ambiționat, bine mă, care pe care. El mai avea pe un an, am semnat pe doi ani plus un an. Iar Planic, n-am nicio treabă, eu. Zece milioane, atât are clauză, cine semnează cu el, răspunde. Ce să-i plătesc salariul normal?! N-a venit omul la antrenament. Bine, mă, să fim toți liberi”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.