Sport
Sorin Cârţu: „Din 2014 şi până acum cred că e cea mai importantă victorie”

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, nu a apucat să vadă finalul meciului dintre CFR Cluj şi Ştiinţa.

"Sorinaccio" s-a declarat încântat de rezultatul din Gruia şi chiar crede că Universitatea este echipa momentului în România: 

”La 2-1 am cam plecat de la teren, n-am văzut golul lui Vinicius. Nu mi-a fost frică, m-am supărat că în loc să avem 3, 4-o ajungeam la 2-2! Oricum, din 2014 şi până acum cred că e cea mai importantă victorie, victoria aia care face pasul pe care l-am tot ratat în ultimii ani”, a declarat Cârțu la DigiSport.

 

”Putem spune că suntem echipa momentului, cea mai bună din campionat, avem dreptul să visăm frumos, să ne facem scenarii şi să încercăm să reuşim. 

”Am avut masca pe faţă la bucurie, ce distanţare?! Să vedem ce fac acum că vin o mie de suporteri la aeroport! Ar fi super să jucăm cu trofeul pe masă şi cu spectatori în ultima etapă”

 

”Ar fi nebunia de pe lume, nu s-ar mai ţine cont de nimic, fanii noştri ştiu să se bucure. Acum, în aceste 5 etape ne dăm examenul de maturitate, să nu ne punem acum piedică”, a mai spus Sorin Cârţu.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.