Sport
Simte Bergodi că se apropie primul eşec? „Am avut un parcurs foarte bun, dar nu am bagheta magică, va veni un moment negativ”

Universitatea Craiova dispută derby-ul cu Dinamo, duminică, de la ora 21.30, pe "Arena Naţională", iar Cristiano Bergodi a prefaţat acest joc, spunând că adversarul a transferat jucători de calitate şi că va fi un meci foarte dificil. Totodată, Bergodi avertizează că parcursul impecabil al echipei sale în campionat va lua sfârşit la un moment dat. 

„Duminică e un meci foarte important pentru noi, vom întâlni o echipă foarte bună, care nu merita să piardă cu FCSB şi cu UTA, a jucat bine, dar a avut ghinion, aşa că vom avea un meci foarte greu.  Venim după 6 victorii, am avut un parcurs frumos, iar la un moment va veni şi o partidă mai puţin reuşită. Acesta este un derby, jucăm pe un stadion frumos şi sper să facem un meci foarte bun. Aleix Garcia e un jucător foarte bun, dar nu avem în vedere un singur jucător, ei joacă bine colectiv, chiar dacă nu au omogenitate. Dinamo a adus mulţi jucători din Spania, sunt foarte buni, au calitate tehnică. Am făcut un parcurs foarte bun, dar nu am bagheta magică, va veni şi un moment negativ. Le-am atras atenţia jucătorilor că Dinamo are o echipă competitivă, va fi în play-off şi trebuie să avem grijă, să avem dăruire”.

 

După ce internaţionalii de tineret Vlădoiu şi Câmpanu au venit de la lot infectaţi cu coronavirus, Bergodi are probleme atât cu jucătorii under 21, dar şi în privinţa postului de fundaş dreapta.

 

„Avem această problemă cu COVID, trebuie să ţinem cont de acest virus, cine va avea mai mult noroc şi mai multă responsabilitate va aduce mai multe puncte. Am avut ghinion că am pierdut doi jucători under 21, dar mai avem 4 jucători tineri. Vlădoiu a crescut mult în acest sezon, este meritul lui, era un titular şi trebuie să găsim o soluţie pentru a-l înlocui. Şi Mihai Bălaşa a jucat la Primavera, la Roma, ca fundaş dreapta, poate fi o soluţie acolo, dar  a jucat bine ca stoper. Şi Câmpanu e un jucător care putea juca, dar şi-a amânat debutul”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.