Sport
Silviu Stănescu, fost antrenor al Craiovei: „Sorin Cârțu este un geniu”

Fostul antrenor și jucător al Universității Craiova, Silviu Stănescu, a putut dialoga în cadrul emisiunii „Fotbal Plus”, de la Oltenia TV, cu Sorin Cârțu, fostul său elev. 

În vârstă de 76 de ani, Silviu Stănescu a fost foarte fericit că a putut să vorbească cu fostul său elev și a avut numai cuvinte de laudă la adresa sa: „Sorin, ai fost un jucător foarte mare și un antrenor foarte bun. Un fotbalist de nota 10, ce știai tu să faci cu mingea, nu cred că știau antrenorii din Liga 1. Conform spuselor unui filosof, un geniu este un om pe care nu-l poate învăța nimeni nimic, iar Sorin Cârțu a fost un geniu. Consider că așa a fost și ca antrenor și va fi și ca președinte. Niciun jucător din actualul lot nu seamănă cu „Sorinaccio”, este unic”

 

Stabilit la Suceava, Silviu Stănescu nu a putut trece peste faptul că Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a aruncat cu cuvinte grele asupra oltenilor: „Dar ce, Universitatea Craiova ar fi avut vreun interes să îi dea afară pe cei de la Botoșani? Gândesc țărănește cei de acolo. S-au făcut lucruri extraordinare în Bănie și îmi doresc din tot sufletul ca Știința să câștige campionatul. Craiova e singura echipă care-mi place, m-am uitat și la celelalte echipe, dar Universitatea a avut mereu un joc frumos. Nu va fi un meci ușor cu Astra, dar cred că putem câștiga. Sper să nu mai avem ghinion, am avut în multe meciuri, așa cum s-a întâmplat și în meciul cu FCSB. Să vă spun ceva, cei din Suceava nu țin cu Botoșani, chiar dacă sunt moldoveni. Ei susțin Universitatea Craiova.”, a adăugat Stănescu la emisiunea „Fotbal Plus”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.