Sport
Silviu Lung jr va continua la Kayserispor

Conform presei din Turcia, olteanul Silviu Lung jr și-a dat acordul să continue la Kayserispor, formație la care evoluează de trei ani. 

Lui Lung i-a expirat contractul la finalul acestui sezon și a așteptat oferta de prelungire. Datorită deciziei venite din partea Federației, Kayserispor nu va retrograda, astfel că șansele ca portarul român să rămână au crescut considerabil. De altfel, fostul portar al Craiovei este foarte apreciat în Turcia. Cu 124 de intervenții decisive și șase meciuri fără gol primit, Silviu Lung i-a depășit în topul celor mai influenți portari ai primei ligi din Turcia pe Ugurcan Cakir, de la Trabzonspor, cu 114 intervenții salvatoare, și Fabien Farnolle, jucătorul lui Malatyaspor

 

 „Turcia mi se potrivește și o să încerc să continui. Nu meritam să retrogradăm, problema la noi a fost în prima parte a sezonului. După primele 17 etape, noi adunasem doar 10 puncte, în condițiile în care din septembrie până în decembrie nu am avut patron. A fost o debandadă, dar din decembrie a venit această femeie care a pus toate lucrurile la punct și în a doua parte am fost în primele 9 echipe din ligă. Am o patroană extrem de corectă, nu am mai văzut pe cineva atât de corect în fotbal. Mulți bărbați ar trebui să ia lecții. Campionatul în Turcia începe pe 11 septembrie, așa că o săptămână-două o să mai stau. O să vedem ce ofertă de prelungire o să am de la Kayseri, sunt în discuții și cu alte cluburi și o să iau cea mai bună decizie pentru mine. Să vedem cât de mult mă iubesc cei de la club, aștept oferta lor de prelungire. E foarte greu să plec dintr-un loc în care sunt apreciat”

 

„M-am obișnuit în Turcia, am învățat și limba, una grea, așa că îmi e greu să schimb țara. Așa cum am văzut Liga 1 fără Craiova timp de 3-4 ani de zile, eu cred că prima ligă poate să meargă înainte să fără Dinamo, dar consider că este mai bine cu echipe de tradiție în prima ligă”, declara Lung în urmă cu două săptămâni. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.