Sport
Silviu Lung: „Șansa Craiovei este extraordinară”

Fostul mare jucător al Universității Craiova, Silviu Lung, este de părere că trupa lui Bergodi are o șansă uriașă de a deveni campioană. 

În direct la Pro X, fostul portar al „Craiovei - Maxima” a declarat: „ Craiovenii au fost mereu orgolioși, mereu au vrut să câștige, așa că situația asta este bună pentru ei. Echipa de pe primul loc are prima șansă, dar rămâne de văzut cum suportă băieții presiunea. Primul loc implică multă presiune, dar ar trebui să aducă și o motivație în plus. Șans Craiovei este extraordinară, mai ales că la CFR sunt lucruri care nu sunt în ordine. Problemele organizatorice reies și din ce au declarat Dan Petrescu și jucătorii.”

 

CFR Cluj a fost mereu bine pregătită tactic, fizic, mental, așa că e clar că problema e la nivel de concentrare. Apărarea lor era impenetrabilă, iar în ultimele trei etape au luat goluri cât într-o jumătate de campionat. Arlauskis este printre cei mai buni portari care au evoluat în România și nu e el de blamat. Și mijlocul a jucat foarte slab. Toate meciurile rămase sunt importante, dar acum este esențială partida de la Botoșani. Mi-ar plăcea că meciul cu CFR din ultima etapă să fie cel decisiv, ar fi ceva frumos”, a mai adăugat Silviu Lung.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.