Sport
Silviu Bogdan: „Parma i se potrivește de minune lui Vali”

Într-o intervenție la Oltenia TV, fostul manager al CCJ al Universității Craiova, Silviu Bogdan, a oferit informații cu privire la transferul lui Valentin Mihăilă. În discuția avută la emisiunea „Fotbal Plus” a intervenit și Marian Mihăilă, tatăl fotbalistului. 

Silviu Bogdan este omul care l-a adus pe Mihăilă la Craiova, atunci când jucătorul avea doar 12 ani: „Vali a fost urmărit de ceva timp și cred că evoluțiile lui i-au determinat pe cei de la Parma să-l transfere. Nu e meritul meu, este al tutoror celor care am crezut în jucător. Eu am fost un fel de mentor al lui Vali, am fost lângă el. Craiova are mare merit că i-a dat continuitate, clubul acesta a investit foarte mult în copii.

Apreciez că acest transfer s-a făcut în secret, totul a decurs cum trebuie. Vali a vorbit cu Adi Mutu, selecționerul de la U21 l-a încurajat. Plecarea lui trebuie să deschidă porți pentru jucătorii români.”

 

Din punctul lui Silviu Bogdan de vedere, Parma este formația perfectă pentru fostul fotbalist al Universității Craiova: „„Eu cred că Parma i se potrivește de minune lui Vali. La ce viteză are, nu are cum să nu reușească. Ei spuneau că atunci când l-au văzut la tv părea o bestie, dar bestia de la televizor era, de fapt, un copil”

 

„Nu îmi vine să spun sume, există un contract de confidențialitate. Există beneficii, da, dar nu o să spun, nu este normal. Suma care s-a vehiculat este pe acolo, dar nu pot să o spun. Clubul s-a mișcat foarte bine în această perioadă, mai bine decât în alte dăți. Câmpanu este un băiat talentat, Ofosu a dovedit în campionatul românesc. Mihai Căpățînă este un băiat foarte bun, îl cunosc, este oltean de-al nostru și am mare încredere.”

 

De asemenea, tatăl jucătorului, Marian Mihăilă, a declarat: „Avem încredere în el, toți avem. Sper să demonstreze. Îl simt că poate. La început, mama lui va merge să stea cu el pentru a se acomoda.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.