Sport
Şi AJF Dolj trage obloanele, până la ridicarea stării de urgenţă

După ce a anunţat suspendarea tuturor competiţiilor pe care le organizează, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj a întrunit Comitetul de Urgenţă şi a decis să-şi înceteze activitatea, până la încetarea stării de urgenţă. 

Decizia Comitetului de Urgenta al A.J.F.Dolj nr. 1 / 16.03.2020

În conformitate cu dispoziţiile art. 43 din Statutul Asociatiei Judetene de Fotbal Dolj , Comitetul de Urgenţă compus din Horatiu Stanescu , Preşedinte A.J.F., Bogdan Pancu , Vicepreşedinte A.J.F. si Dumitru Firu, Reprezentant al cluburilor de liga a 4-a, hotărăste cu unanimitate de voturi:  Avand in vedere declararea  starii de urgenta la nivel national precum si necesitatea adoptarii masurilor posibile pentru a preintampina infectarea si a evita raspandirea virusului COVID-19 A.J.F.Dolj suspenda activitatea de lucru cu publicul ; corespondenta  cu membrii afiliati se va face prin posta , fax , pe adresa de e-mail dolj@frf-ajf.ro sau prin telefon ; in cazul in care este necesar ca anumite documente sa fie depuse in original la sediul  A.J.F. , acestea vor fi lasate in cutia de colectare instalata la intrarea in sediul  D.J.S.T. Dolj ; masurile de mai sus se aplica pana la ridicarea starii de urgenta

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.