Sport
Shooting foto înainte de sezon pentru voleibaliştii Craiovei

Înaintea startului unui nou sezon, care se vrea unul al revenirii la performanţă, echipa masculină de volei SCMU Craiova a efectuat o şedinţă foto, locul ales fiind, evident, cel în care alb-albaştrii lui Dan Pascu vor disputa meciurile de pe teren propriu, Sala Polivalentă. 

Lotul campioanei României de acum doi ani este compus în acest sezon din următorii jucători: Laurenţiu Lică, Bogdan Ene, Laurenţiu Marciu, Răzvan Olteanu, Ionuţ Teleleu, Andrei Georgescu, Sergio Diaconescu, Robert Călin, Ştefan Lupu, Ruşmir Halilovic, Aleksandar Miljivojevic, Facundo Javier Imhoff, Filip Sestan şi Neven Majstorovic - libero. 

Primul meci al Craiovei are loc sâmbătă, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă, contra formaţiei U Cluj, în prima etapă a Diviziei A1. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.