Sport
Seria din care face parte 'satelitul' Ştiinţei, în liga a III-a, şi programul primei runde

Echipa a doua a Universităţii Craiova va face parte din seria a 6-a a Ligii a III-a, alături de alte 9 echipe, iar în prima etapă a sezonului 2020-2021, elevii lui Ionuţ Stancu şi Mugur Guşatu vor evolua în deplasare, contra formaţiei CSM Alexandria, vineri, 11 septembrie. 

Din aceeaşi serie face parte şi cealaltă echipă doljeană, din Liga a III-a, CSO Filiaşi, care debutează în noua stagiune tot în deplasare, cu satelitul Academicii Clinceni. 

Seria a 6-a a Ligii a III-a: Universitatea Craiova II, CSO Filiaşi, Unirea Bascov, Petrolul Potcoava, Vediţa Coloneşti, Academica Clinceni 2, Flacăra Moreni, FC Pucioasa, Sporting Roşiori, CSM Alexandria.

La finalul celor 18 etape, primele două echipe vor participa la meciuri de baraj, contra primelor două clasate din seria a 5-a, aşa-zisa "serie Braşoveană", cu echipe din centrul ţării. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.