Sport
Sebastian Mladen: „Fiind crescut la Craiova, de fiecare dată când merg acolo mă simt ca acasă”

Născut la Calafat, Sebastian Mladen are un sentinement aparte când joacă în Bănie, iar următoarea ocazie va fi mâine, de la ora 21:00, când Universitatea Craiova primește vizita Viitorului. 

La conferința de presă ce a prefațat meciul de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Sebastian Mladen a declarat: „O să avem un nou meci greu sâmbătă împotriva unei echipe bune, dar trebuie să mergem la Craiova încrezători și să încercăm să scoatem un rezultat bun. Noi suntem optimiști și încrezători la fiecare meci, pentru că știm cum ne antrenăm, știm de ce este capabină această echipă.

Mergem la Craiova să jucăm și să încercăm să câștigăm. Noi sperăm ca ei să aibă și al patrulea eșec acasă, dar niciun meci nu seamă cu altul. Nu trebuie să ne luăm după statistică, trebuie să fim concentrați până la finalul meciului.

Am avut mereu meciuri frumoase cu ei, pentru că ambele echipe încearcă să joace un fotbal de calitate, ofensiv, dar sper ca sâmbătă să ieșim învingători. Fiind crescut la Craiova, de fiecare dată când merg acolo mă simt ca acasă. Am un sentiment aparte, dar asta nu o să mă afecteze”.

 

Născut în Craiova și fost junior al Școlii de Fotbal a lui Gică Popescu, Radu Boboc a spus că ambiția va face diferența: „Va fi un meci dificil, dar singurul gând cu care mergem la Craiova este să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. Am făcut câteva partide ok, de la meci la meci arătăm mai bine, dar avem nevoie de victorii pentru că punctele sunt importante.

Suntem o echipă care produce foarte mult fotbal, încercăm să jucăm cât mai ofensiv și sperăm să înscriem și la Craiova. În meciurile mari ambiția trebuie să facă diferența. Trebuie să mergem foarte concentrați și să ne punem în practică jocul. E o perioadă dificilă, dar toate echipele au acest program”

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.