Sport
Se închide iar sportul în România? „Ar fi dramatic”

Eduard Novak, ministrul Sportului, a vorbit despre evoluția pandemiei și spune că o sistare a activității sportive ar fi un lucru dramatic. 

Deocamdată aşteptăm să vedem cum va fi evoluţia pandemiei. Cred că miercuri după şedinţa de Guvern vom avea mai multe informaţii. Deocamdată nu se schimbă nimic şi aşteptăm să vedem încotro merg lucrurile.

Sperăm ca fanii să rămână pe stadioane şi cumva să reuşim să reglementăm lucrurile. Acum nu vreau să declar nimic până nu avem nimic oficial. Ar fi prematur să ies cu o declaraţie când nu avem nimic oficial din partea Ministerului Sănătăţii sau a domnului Arafat sau a CNSU. 

Se poate orice, dar haideţi să ţinem pumnii strânşi să nu mai evolueze pandemia! Vă daţi seama că ar fi dramatic dacă s-ar ajunge la suspendarea activităţii sportive, mai ales după o asemenea relaxare în care ne-am pus speranţa că putem să facem sport, că putem să mergem pe stadioane.

E foarte greu să te întorci la situaţia aceea. Dar eu tot am speranţa să rămânem la acest nivel şi sper să nu ajungem la măsuri drastice”, a declarat Eduard Novak.

 

În ceea ce privește în Craiova, în mare măsură, rata de infectare va trece de 3 la 1.000 de locuitori, ceea ce înseamnă că meciurile de fotbal și cele ale sporturilor de sală se vor desfășura cu o capacitate de 30 la sută prezență în tribune. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.