Sport
Screciu, folosit o repriză de Mutu, în amicalul naţionalei de tineret, cu Farul

Jucătorul Universităţii Craiova, Vladimir Screciu, a fost introdus la pauză de selecţionerul Adrian Mutu, în amicalul naţionalei de tineret a României câştigat cu 6-0 contra echipei Farul Constanţa, din Liga a II-a. Partida de verificare s-a disputat la Centrul Naţional de Fotbal Buftea şi a reprezentat debutul lui Mutu pe banca tricolorilor U21, după 3 zile în care a avut echipa în cantonament. 

Screciu a intrat pe teren la scorul de 2-0, a jucat fundaş central, având o evoluţie sigură. Golurile au fost marcate de: A. Chindriş (32), V. Costache (42), George Ganea (49, 73) şi G. Câmpanu (83, 90).

România U21 a evoluat în formula:  M. Popa (Duţu, 46) – Haruţ (Al. Vodă, 46), Chindriş (Screciu, 46), Ghiţă-cpt (D. Ciobotariu, 46), Opruţ (Velisar, 46)- A. Ciobanu, M. Marin (T. Băluţă, 46), Casap – Câmpanu, V. Costache (G. Ganea, 46), Petrila. Selecţioner: Adrian Mutu.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.