Sport
SCMU Craiova, învinsă de U BT Cluj. Aco Todorov: 'Am pierdut meciul în 5 minute'

După ce a debutat cu o victorie clară în faţa Stelei în turneul de la Cluj, echipa de baschet SCMU Craiova a cedat meciul al doilea disputat sub Feleac, scor 75-68, în faţa gazdelor de la U BT Cluj. În urma acestui rezultat, U-BT Cluj-Napoca ajunge la un bilanț de 8-0 şi este liderul Ligii Naţionale, în timp ce SCM U Craiova are cinci victorii și patru înfrângeri şi este pe locul 8, cu 14 puncte. 

Diferenţa s-a făcut un sfertul al treilea, imediat după pauza mare, în care gazdele au avut un parţial de 15-0. Căpitanul Dragoş Diculescu a fost cel mai eficient jucător al Craiovei, în timp ce Monyea Pratt a avut una dintre cele mai slabe evoluţii ale sale. 

Au jucat pentru SCMU Craiova: Henson 17 puncte, Diculescu 15, Filipovic 13, Cinac 10, Vucic 7, Pratt 2, Person 2, Ţâbârnă 2, Oprean, Andrieş. 

„Am pierdut acest meci exact în 5 minute. Le-am permis un run de 15-0 la începutul sfertului trei. Le-am dat încredere și am pierdut o parte din încrederea noastră. Când am realizat că putem juca, o fost puțin cam târziu. La începutul reprizei secunde ei au făcut câteva ajustări tactice, care ne-au surprins și nu am putut marca. Am pierdut și de fiecare dată când pierzi, ca antrenor, nu ești fericit. Dacă aș privi partea pozitivă, una este că am jucat în fața celei mai puternice echipă din ligă din acest an și am reușit să-i ținem la doar 75 de puncte. Dacă facem abstracție acel sfert trei, probabil ar fi marcat și mai puțin. Am arătat o apărare bună, lucru care îmi dă speranță că putem concura în fața oricărei echipe din ligă. Săptămână viitoare avem meciuri cruciale pentru a ajunge în top 6, cu Timișoara și Oradea” a declarat la final Aco Todorov, citat de baschet.ro. 

Pentru SCMU Craiova urmează turneul de la Oradea, în care va întâlni pe SCM BC Timişoara, pe 20 ianuarie, şi pe CSM Oradea, pe 21 ianuarie. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.