Sport
SCMU Craiova a pierdut cu 3-1 seria semifinală cu Sibiul. Numeroasa galerie ardeleană a scandat numele lui Ilie Balaci

Seria semifinală dintre SCMU Craiova şi CSU Sibiu s-a terminat în patru meciuri. Ardelenii au câştigat duelul de astăzi, din Sala Polivalentă, scor 74-58 (20-17, 13-14, 22-17, 19-10) şi s-au calificat în finală cu scorul general 3-1. Echilibrul s-a păstrat până în ultimul sfert, când a început desprinderea oaspeţilor, câştigătorii sezonului regular şi ai Cupei României. 

Din păcate, pe lângă diferenţa de buget, netă în favoarea ardelenilor, Craiova s-a confruntat şi cu probleme serioase de lot, Curry şi Fraseniuc neputând fi recuperaţi pentru acest meci.

În antiteză cu oficialii sibieni, care au făcut scandal după ce au pierdut meciul al treilea, numeroasa şi frenetica galerie a oaspeţilor a dovedit fair-play, încurajându-şi echipa, iar la final a scandat numele lui Ilie Balaci, alături de cel al lui Elemer Tordai, fostul mare baschetbalist al Sibiului. 

Au jucat pentru SCMU Craiova: Troupe 22 de puncte, Gajovic 14, Mijajlovic 6, Koreniuk 6, Boone 5, Casale 3, Holland 2, Ionescu. 

Pentru alb-albaştri urmează seria "cel mai bun din 3 meciuri" pentru bronzul naţional, în care vor întâlni Oradea sau Clujul, bihorenii conducând cu 2-1 la general. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.