Sport
SCM Craiova, victorie pentru Bogdan Burcea şi pentru Europa!

Handbalistele de la SCM Craiova au reuşit o victorie clară în deplasare, în derby-ul de podium cu Corona Braşov, scor 26-19 (12-11). Fără antrenorul Bogdan Burcea, aflat la Braşov, dar nu în sală, după operaţia la inimă pe care a suferit-o, fetele s-au mobilizat exemplar şi au făcut una dintre cele mai bune evoluţii ale acestui sezon, defensiva şi portarul Dzhukeva fiind la un nivel foarte ridicat. 

Gazdele au început mai bine în Sala "D. P. Colibaşi" şi au condus cu 3 goluri, dar oltencele au revenit şi au intrat în avantaj la pauză. Partea secundă a aparţinut în totalitate fetelor conduse de pe margine de Costin Dumitrescu şi Grigore Albici, care au condus şi cu 9 goluri în câteva rânduri, impunându-se fără emoţii. 

Secundul Costin Dumitrescu a tras concluziile partidei: "Trebuie să remarc întreaga echipă. Apărarea și poarta au evoluat foarte bine, iar atacul a avut încredere că în cazul unor greșeli, sunt jucătoare în spate care pot interveni. În repriza a doua am citit mai bine jocul adversarelor și ne-am impus fără emoții. Suntem în grafic pentru cupele europene și ne așteaptă un meci la fel de greu, în deplasare, cu Baia Mare, și ne vom pregăti pentru acest joc”

Au evoluat pentru SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenţ (portari), Vizitiu 6 goluri, Trifunovic 5, Fachinello 5, Nikolic 4, Tănăsie 2, Ianăşi 2, Tătar 1, Gjorchevska 1, Şelaru, Ion. 

Clasamentul în zona podiumului se prezintă astfel: 3.Corona 34p (21 de jocuri), 4. SCM Craiova 33p (20j), 5. Gloria 33p (19j), 6. Cisnădie 32p (20j), 7. Zalău 29p (19j). 

Următorul meci al Craiovei este tot în deplasare, joi, cu Minaur Baia Mare. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.