Sport
În grupele Cupei EHF, SCM Craiova va întâlni Brest, Randers şi Kuban Krasnodar

Adversarele handbalistelor Craiovei în grupa A a Cupei EHF vor fi: Brest Bretagne (Franţa), Randers (Danemarca) şi Kuban Krasnodar (Rusia).

Brest Bretagne este vicecampioana Franţei şi o are în lot pe românca Melinda Geiger. Brest a terminat pe locul 4 grupa de Champions League anul acesta, după Gyor, Rostov şi Midtjylland. Kuban Krasnodar este formaţia antrenată de celebrul technician rus, Evgeni Trefilov, multiplu campion olimpic, mondial şi European cu naţionala Rusiei.

Programul meciurilor Craiovei: 6 ianuarie: Brest - Craiova, 13 ianuarie: Craiova - Randers, 20 ianuarie: Kuban - Craiova, 27 ianuarie: Craiova - Kuban, 3 februarie: Craiova - Brest, 11 februarie: Randers - Craiova. 

Din partea SCM Craiova a participat la tragerea la sorţi de la Viena handbalista Andreea Ianaşi Rădoi (foto, în stânga).

 

Grupele Cupei EHF:

Grupa A: Brest Bretagne, Randers, SCM Craiova, Kuban Krasnodar

Grupa B: Vipers Kristiansand, Lada Togliatti, Issy Paris, Copenhaga

Grupa C: Vistal Gdynia, Viborg, Byasen, Kastamonu Beledyesi

Grupa D: Larvik, Hoors65, HC Zalău, Banik Most.

Meciurile din faza grupelor Cupei EHF vor începe în 6 ianuarie 2018. Primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. 

 

Totodată, SCM Craiova şi-a aflat adversara din Cupa României, CSM Roman, formaţia care s-a impus în Bănie în Liga Florilor. Meciul va avea loc la Roman, pe 17 februarie. SCM Craiova este finalista de anul trecut a Cupei României.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.