Sport
SCM Craiova şi-a adjudecat lejer derby-ul regional cu CSM Slatina

SCM Craiova continuă cursa către podiumul Ligii Florilor, obţinând a treia victorie consecutivă, scor 24-16 (12-5), în derby-ul oltenesc cu CSM Slatina, din etapa a 19-a. Diferenţa s-a făcut din start, gazdele desprinzându-se la 9-2 şi n-a mai fost cale de revenire pentru formaţia Victorinei Bora, o echipă foarte tânără, lipsită şi ea, ca şi Craiova în cazurile Zamfir şi Ţicu, de două jucătoare importante, Andrei şi Lazăr. 

Cele două rivale din regiune se cunoşteau foarte bine, ele disputând şi mai multe amicale în pauzele competiţionale. Craiova a blocat-o excelent pe vedeta Slatinei, pivotul Lorena Ostase, oaspetele reuşind în prima repriză numai 5 goluri şi doar 3 din acţiune. În partea secundă, Bogdan Burcea şi-a permis să folosească şi jucătoarele tinere de pe bancă, fiind rulat tot lotul, iar avantajul luat în primul mitan a fost menţinut pe tabelă. Derby-ul, programat la o oră matinală, a fost urmărit numai de câteva sute de spectatori în Sala Polivalentă, fiind prezentă o inimoasă galerie şi de la Slatina. 

Au jucat pentru SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenţ (portari), Vizitiu 5 goluri, Tătar 5, Nikolic 3, Tănăsie 3, Ianăşi 2, Trifunovic 2, Şelaru 1, Ion 1, Colac 1, Stanciu 1, Seric, Costa, Gjorchevska. 

Pentru Slatina au evoluat: Nagy, Stan (portari), Cârligeanu 4 goluri, Ostase 2, Chitacu 2, Dăscălete 2, Stoicănescu 2, Fulgoi 1, G. Drăghici 1, Vădineanu 1, I. Andrei 1, V. Drăghici, Chirigiu. 

SCM Craiova urcă pe locul 5, cu 27 de puncte, la 4 puncte de ocupanta locului 3, Corona Braşov, în timp ce Slatina rămâne pe locul 10, cu 20 de puncte. Campionatul se întrerupe până la sfârşitul lunii martie, la reluare SCM Craiova întâlnind în deplasare formaţia Gloria Bistriţa. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.