Sport
SCM Craiova, eliminată din Cupa României la handbal

Lupta pe trei fronturi a fost una peste puterile handbalistelor Craiovei, care s-au văzut eliminate din optimile Cupei României, învinse cu 27-22 (16-12), în deplasare, de CSM Roman. Fără trei piese de bază, Florianu, Nikolic şi Klikovac, accidentate, şi cu alte jucătoare menajate pe parcursul jocului, echipa din Bănie n-a reuşit să ţină ritmul cu formaţia moldoveană, care se impusese şi în meciul direct din campionat, la Craiova. 

Au evoluat pentru SCM Craiova: Dumanska, Stanciu (portari), Vizitiu 8 goluri, Trifunovic 5, Pricopi 4, Ţicu 2, Şelaru 1, Ardean 1, Rădoi 1, Popescu, Tudor. 

Echipa lui Bogdan Burcea continuă parcursul în campionat, unde se află pe locul 2 după 15 etape, şi în Cupa EHF, unde o va întâlni pe Lada Togliatti, în sferturile de finală, la începutul lunii martie. Următorul meci al craiovencelor va fi joi, 22 februarie, de la ora 16.10 (în direct la TVRHD), în deplasare, cu CSM Slatina. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.