Sport
SCM Craiova bate Minaurul, dar o pierde pe Ana Maria Ţicu

Înfrângere cu gust amar pentru SCM Craiova, în ultimul meci de anul acesta din Liga Naţională, 21-19 (12-6) cu Minaur Baia Mare, fiindcă echipa şi-a pierdut "creierul", coordonatorul, Ana Maria Ţicu accidentându-se destul de grav, la braţ. "Răţuşca" va rata importantul meci cu Borussia Dortmund, de duminică, ora 18, returul pentru intrarea în grupele Cupei EHF, la fel ca Jelena Trifunovic şi Andreea Ianaşi, accidentate şi ele.  

În finalul primei reprize, olteanca şi-a prins mâna su piciorul portarului advers şi a urlat de durere, fiind aproape de leşin. Ana Maria Ţicu, cea mai bună jucătoare a echipei în 2018, era singura handbalistă de la SCM Craiova convocată la naţionala României pentru Trofeul Carpaţi şi pentru Campionatul European. 

În meciul cu Baia Mare, SCM a avut un avantaj confortabil în prima repriză, 14-7, însă pe final a tremurat pentru victorie, oaspetele apropiindu-se la un singur gol, 19-18, însă Tătar şi Tănăsie a reuşit să marcheze de două ori contra fostei lor echipe şi au asigurat succesul. 

Au evoluat pentru formaţia lui Bogdan Burcea în meciul cu Minaur Baia Mare: Stanciu, Dzukheva, Curmenţ (portari), Zamfir 8 goluri, Tătar 5, Vizitiu 4, Tănăsie 2, Nikolic 1, Şelaru 1, Ţicu, Seric, Gjorchevska, Stoican. 

SCM Craiova termină anul pe locul 5 în Liga Florilor, cu 15 puncte după 10 etape. 

Urmează ultimul meci din 2018, pentru intrarea în grupele Cupei EHF, SCM Craiova, deţinătoarea trofeului, având un avantaj de două goluri, 19-17, după turul cu Borussia Dortmund. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.