Sport
SCM Craiova are 5 goluri avans la jumătatea dublei cu Debrecen. Fanii maghiari veniseră gata de război, dar arsenalul le-a fost confiscat

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a câştigat cu 24-19 (16-11), în Sala Polivalentă, prima manşă din turul decisiv pentru calificarea în grupele Cupei EHF, contra formaţiei maghiare Debrecen.

Victoria rămâne una frumoasă, dar diferenţa nu este nici pe departe liniştitoare în privinţa calificării, returul din Ungaria, de pe 19 noiembrie, anunţându-se unul extrem de dificil. Maai ales că la Debrecen va reveni şi românca Mădălina Zamfirescu, aceasta fiind doar pe bancă în partida de la Craiova, din cauza unei accidentări.

Din păcate, finalul de meci nu a fost gestionat prea bine de echipa din Bănie, care a condus cu 24-16 şi se putea desprinde la 9 goluri, în schimb a primit 3 goluri, care vor face mai dificilă misiunea în retur. Craiovencele au ratat 4 aruncări de la 7 metri.

Au evoluat pentru SCM Craiova: Dumanska, Stanciu (portari), Ardean 6 goluri, Pricopi 6, Florianu 5, Nikolic 3, Ţicu 1, Rădoi 1, Tudor 1, Vizitiu 1, Trifunovic. De la oaspete, Lotte Grigel a reuşit 7 goluri.

Circa 2.500 de spectatori au asistat la meciul din Sala Polivalentă, inclusiv două grupuri de suporteri, unul care susţine echipa de fotbal a lui Adrian Mititelu, iar altul, format din 100 de suporteri maghiari. Grupul de ultraşi unguri a fost percheziţionat de jandarmi la intrarea în România, iar în cele două autocare s-au găsit diverse arme albe: bâte de baseball, bastoane telescopice, lanterne cu electroşoc, spary-uri lacrimogene, box-uri, cuţite şi pumnale, petarde şi fumigene, acestea fiind confiscate, dar nu s-au făcut reţineri şi nu s-au dat amenzi. Chiar dacă s-au „gratulat” cu înjurături pe tot parcursul meciului, între cele două grupuri de fani nu au existat incidente, forţele de ordine mobilizându-se special pentru jocul din Polivalentă, considerat de unul de risc.

Foto scm craiova handbal oficial

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.