Sport
SCM Craiova anunță ca handbalistele nu au probleme în cantonament

După ce s-au reunit la începutul săptămânii trecute, handbalistele pregătite de Bogdan Burcea, Costin Dumitrescu și Grigore Albici au plecat într-un cantonament în Grecia. Astăzi, clubul SCM Craiova a publicat pe site-ul oficial informații despre desfășurarea stagiului de pregătire. 

Echipa de handbal feminin SCM Craiova se află în localitatea Drama, din Grecia.  Sportivele pregătite de Bogdan Burcea vor reveni în ţară pe 26 iulie şi vor continua pregătirea pe plan local.

Bogdan Burcea a declarat: „Ne pregătim foarte bine aici, avem toate condiţiile necesare şi evident, respectăm regulile de distanţare socială. Din  fericire, toate fetele sunt sănătoase şi sper să nu mai avem probleme ca în sezonul trecut. Ne afectează lipsa Ekaterinei Matlashova. Sper să se alăture echipei cât mai repede şi începem seria partidelor amicale.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.