Sport
Schumacher va fi secundul lui Papură la Craiova

Fostul jucător şi antrenor al Rapidului, Constantin Schumacher, va fi secundul lui Cornel Papură la Universitatea Craiova în sezonul viitor. Papură şi Schumacher au jucat împreună la Craiova în sezonul 2004-2005. Născut la Fălticeni, Schumacher (43 de ani) are o şcoală de fotbal la Piteşti şi a mai antrenat SCM Piteşti, Petrolul şi CSM Vâlcea, iar cu Rapid a promovat din Liga a IV-a în Liga a III-a, anul trecut. 

Ca jucător, Schumacher a evoluat pentru Foresta Suceava, FC Argeş, Rapid, Gloria Bistriţa, Ceahlăul, Inter Curtea de Argeş, Chonqing Lifan (China) şi Volin Luţk (Ucraina) şi Anagenissi (Grecia). 

"Am vorbit cu domnul Papură, cu domnul Rotaru și ne-am înțeles. Urmează să mai avem niște discuții zilele următoare, însă obiectivul este clar: titlul. Reunirea echipei va fi pe 10 iunie, vor urma și câteva schimbări în echipă” a declarat Schumacher pentru Fanatik. 

 

Astăzi, au părăsit Craiova şi ultimii italieni din staff-ul tehnic.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.