Sport
Scenariul în care Universitatea Craiova ratează prezența în cupele europene

Forma slabă în care se află Universitatea Craiova poate să provoace un dezastru pentru fanii oltenilor. În urmă cu o lună, nimeni nu se gândea că elevii lui Mangia pot fi în pericol să rateze prezența în cupele europene sezonul viitor, însă scenariul este mai aproape decât credeam. 

După partida pierdută la Ovidiu, scor 1-2, în fața Viitorului lui Hagi, Devis Mangia a declarat clar și răspicat că echipa sa nu mai are șanse la titlu: „Clar, nu mai sunt şanse la campionat! Vom vedea cum se termină, vom analiza după şi vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat tehnicianul italian. Totuși, Craiova poate rata și prezența în Europa League, întrucât FC Viitorul s-a apropiat la doar un punct. „Rețeta” pentru un dezastru este următoarea: Universitatea Craiova să fie întrecută de puștii lui Hagi, iar Astra să câștige Cupa României. 

 

Scenariul nu este departe, întrucât apropierea Viitorului, înfrângerea în prima manșă a Cupei și victoria Astrei cu CFR, scor 3-1, în Cupă, par să facă din Știința ghinionista campionatului. Un alt „ingredient” este acela că dacă Universitatea și Viitorul termină sezonul la egalitate de puncte, cei avantajați sunt constănțenii, deoarece oltenii au terminat sezonul regulat cu un număr impar de puncte.

 

2-3 cu FCSB, 1-2 cu FC Viitorul (Cupă), 0-0 cu CFR și 1-2 cu FC Viitorul sunt ultimele rezultate ale Universității Craiova. 

 

„Este problemă mare de tot dacă se ratează cupele europene, nici nu vreau să mă gândesc la acest lucru", a declarat președintele Sorin Cârțu.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.