Sport
Scandal după Petrolul - FCU: „Vin pentru alte lucruri aici”

În această dimineață, Marcel Pușcaș și Valeriu Răchită, oficiali ai celor două echipe implicate în duelul de ieri din Cupa României, au avut un mic conflict la TV după incidente.

Duelul dintre Petrolul Ploiești și FCU Craiova 1948 s-a anunțat incendiar de ceva mai timp, mai ales după momentul în care ultrașii „lupilor galbeni” au vandalizat sediul clubului lui Mititelu. În această dimineață, directorul FCU, Marcel Pușcaș, și Valeriu Răchită, oficial al Petrolului, au avut un schimb de replici: 

 

Răchită: „Așteptăm să ne fie achitate scaunele care au fost rupte și arse”, a declarat Răchită, moment în care discuția a generat.

Pușcaș: „Plătim, dar nu și vaselina. Au pus vaselină pe scaune ca să nu se poată sta”

Răchită: „Probabil că pe alea le-au ars atunci”

 

Am fost dimineața la stadion la ora 7 și am contabilizat daunele: 18 scaune rupte, 2 arse, multă mizerie din sectorul oaspeților… Am luat decizia ca administratorii să nu le înlocuiască, vor veni și alte galerii și le vor distruge și pe celelelate.

E doar o chestiune de timp. Am impresia că acești băiețași nu se uită la meci, vin pentru alte lucruri aici. Nu înțeleg de ce se îmbracă în negru, nu știu ce e în mintea lor. Am vorbit cu un angajat al clubului care are un furtun cu apă puternic. La următorul meci ar fi bine să-l folosim dacă se mai prinde o torță. Data viitoare punem furtunul cu apă pe ei”, a declarat Valeriu Răchită pentru Sport Total FM.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.