Sport
S-au stabilit tehnicienii de la echipa secundă a Universității Craiova! Mugur Gușatu este „principal”

Conducerea clubului Universitatea Craiova a decis ca Mugur Gușatu să devină antrenorul principal de la „satelit”. Acesta a ocupat până acum funcția de director tehnic și îl va înlocui pe Ionuț Stancu, cel care a fost promovat ca analist video al primei echipe. 

Gușatu va fi ajutat de Bogdan Vrăjitoarea (antrenor secund) și Emilian Dolha (antrenor cu portarii). Dacă Dolha a rămas pe aceeași funcție, Vrăjitoarea se ocupa de destinele grupei de juniori U15 a Universității Craiova. 

 

Au fost și câteva mutări și în cadrului staff-ului tehnic al primei echipe, Octavian Benga a fost adus secund, înlocuidu-l pe Gigi Ciurea. Rui Santos este un alt nume nou. Va fi noul preparator fizic. Ionuț Stancu l-a înlocuit pe Florinel Luță. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.