Sport
S-au pus în vânzare biletele pentru meciul din Cupă cu Dinamo!

Începând de astăzi, ora 12, clubul Universitatea Craiova pune în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei României, programat pe 1 martie, de la ora 20.30. Între 14 şi 23 februarie, biletele pot fi achiziţionate numai de cei care cumpără şi bilet la meciul cu ACS Poli Timişoara, din ultima etapă a sezonului regulat, programat pe 23 februarie, ora 20.45. Dacă vor mai rămâne tichete disponibile şi după 23 februarie, acestea pot fi cumpărate apoi fără alte condiţii.  

Abonamentele asigură accesul la meciul din Cupa României.

Preţurile „pachetelor” pentru meciurile cu Dinamo şi Timişoara sunt: 25 de lei (peluze), 50 de lei (tribuna a II-a), 65 de lei (tribuna I) şi 170 de lei (tribuna VIP).

Biletele pentru ambele meciuri se pot achiziţiona de la casele de bilete de la Sala Polivalentă, de la magazinul mobil, aflat în Piaţa Mihai Viteazul. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.