Sport
Rugby-iștii abia așteaptă duelul cu Belgia de pe „Ion Oblemenco”: „E un meci pe care îl așteptăm de un an”

„Stejarii” se pregătesc de meciul cu Belgia, unul pe care rubgby-iștii români abia așteaptă să-l joace. Partida a fost amânată timp de 11 luni. Până la urmă, jocul se va disputa pe 7 februarie, pe stadionul „Ion Oblemenco”: 

Jucătorii echipei naționale se gândesc doar la o victorie în meciul cu Belgia: „Va fi un meci greu, pentru că venim după pauză. E un meci pe care îl așteptăm de un an. Eu cred că va fi bine, așa am încredere și sper că va fi bine. Cred că era bine să-l fi jucat, să-l fi terminat. Era și ultimul meci, veneam după patru meciuri din CEN și cred că era bine dacă am fi terminat cu el atunci și nu mai aveam grija lui acum – Constantin Pristaviță, component al naționalei de rugby a României.

 

„Avem destul timp ca să ne putem intra în formă, nouă ne trebuie cinci puncte și cred că pe asta ne putem baza. Avem ca atu că n-am pierdut acasă mai niciodată și suntem o echipă care tot timpul jucăm foarte bine când avem cuțitul la os” – Eugen Căpățână, component al naționalei de rugby a României.

 

Jocul dintre România și Belgia a fost amânat anul trecut de două ori din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta ar fi trebuit să se dispute prima dată la 14 martie, iar apoi la 1 noiembrie.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.