Sport
Ruben de la Barrera nu se sperie de Craiova: „Trebuie să fim pregătiţi”

Ruben de la Barrera, managerul celor de la FC Viitorul, a oferit câteva declarații înainte de meciul cu Universitatea Craiova. Spaniolul spune că echipa sa nu se sperie de forța oltenilor. 

Deocamdată, FC Viitorul nu arată foarte bine după plecarea lui Gheorghe Hagi de pe banca tehnică. În acest sezon, constănțenii au strâns doar un punct în două etape, însă spaniolul Roben de la Barrera este optimist: „Sunt mulţumit de modul cum ne antrenăm şi de nivelul la care se regăseşte echipa. Înfruntăm Craiova şi suntem optimişti. Sperăm să ne adjudecăm cele trei puncte de pe teren propriu. A fost dificil să pregătim acest meci ţinând cont că au plecat foarte mulţi jucători la loturile naţionale, dar ne bucurăm pentru ei. Acum au revenit şi am lucrat foarte bine împreună. Nu avem nicio scuză, trebuie să fim pregătiţi pentru acest meci! Orice partidă este importantă pentru noi. Vrem să jucăm bine de la început şi până la sfârşit, să fim competitivi. Pentru asta trebuie să fim foarte atenţi şi la micile detalii. Cred că este nevoie de timp ca jucătorii să înţeleagă ceea ce le cerem, dar ei se pregătesc foarte bine zi de zi, iar luni vor fi la un nivel bun.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.