Sport
Rotaru explică instalarea lui Bergodi: „Ne-am dorit să lucrăm cu el de foarte mult timp”

Acţionarul principal al Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a comentat instalarea lui Cristiano Bergodi în postura de antrenor principal al echipei, dezvăluind că au fost alte două momente în trecut în care italianului i s-a propus preluarea băncii tehnice a Ştiinţei. Rotaru nu a dorit să comenteze motivele despărţirii de Cornel Papură. 

"Ne-am dorit să lucrăm cu el de foarte mult timp, chiar înainte de Devis Mangia, ne-am plăcut reciproc, dar atunci avea nişte probleme în Italia, am mai avut o tatonare în iarnă, iar acum s-ar putea să fie omul potrivit şi ar putea face o treabă foarte bună. Eu vorbesc cu Cosmin Contra, Mutu, Marica, suntem apropiaţi de vârstă, dar nu s-a pus problema de salariu, nu s-a ajuns acolo. Contra ar fi putut fi o opţiune, ca şi Mutu, iar ei mă şi ajută uneori cu sfaturi. Niciodată nu s-a pus problema să punem condiţie titlul, nici nu ne despărţim din cauza rezultatelor,  cu excepţia lui Lincar sau Gane. Nu vrem să ne spălăm rufele în public, să spunem motivele pentru care ne-am despărţit de Mangia sau Papură. La Gabi Balint pot spune, el a plecat pentru că nu se simţea apropiat de public, a fost ideea lui să nu mai continuăm" a spus Mihai Rotaru la Digisport. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.