Sport
Victorie facilă pentru „tricolorii” mici / Malta U21 - România U21 0-3

Adrian Mutu a bifat cea de-a doua victorie ca selecționer al echipei naționale U21 a României. În Malta, „tricolorii” s-au impus cu 3-0 și au șanse mari de calificare la Campionatul European. 

Man, Costache, din penalty, şi Haruţ au fost marcatorii pentru echipa națională sub 21 de ani a României. „Tricolorii” lui Adrian Mutu nu au avut nicio emoție, fiind la controlul partidei pe tot parcursul acesteia. În acest moment, România este pe locul 2 în grupa condusă de Danemarca. Cele mai bune cinci echipe clasate pe locul 2 în grupele de calificare vor merge la Campionatul European de anul viitor. Naționala noastră este depăşită doar de Franţa în clasamentul celor mai bune locuri doi.  În etapa următoare, reprezentativa noastră se va duela cu Ucraina, în deplasare, pe 9 octombrie.

 

„Simt că sunt atenti, simt în concentrarea lor, sunt foarte receptivi. Felicit băieții pentru rezultatul din Austria. Sincer ne bucurăm, dar cred că și Mirel gândește la fel, băieții sunt eroii principali. Trebuie să ne bucurăm, dar suntem la început, mai avem 3 meciuri importante,” a spus selecționerul Adrian Mutu. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.