Sport
România - Suedia se va juca cu 50.000 de suporteri în tribune

Federația Română de Fotbal a anunțat faptul că „finala” pentru EURO 2020 dintre România și Suedia se va juca cu casa închisă. 

„Vom fi 50.000 de români pe Arena Națională, vineri, să încurajăm tricolorii! Aproape 10.000 de copii vor beneficia de acces gratuit, în Family Zone și în sectoarele dedicate școlilor de fotbal și academiilor! Vă mulțumim tuturor, doar împreună putem învinge!”, a transmis federația prin intermediul site-ului frf.ro.

 

”Trebuie să fim eficienți și în defensivă. Sperăm ca presiunea să fie una pozitivă.Mesajul este că învingând Suedia, la startul partidei cu Spania suntem calificați la Euro 2020.  După aceea, vom vedea dacă putem ține de acel rezultat care ne califică”, a spus Contra, la reunirea tricolorilor.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.