Sport
România a învins Islanda, la FIFA 20. Dan Buzărnescu a câştigat ambele meciuri

Dacă semifinala pentru Campionatul European, Islanda - România, s-a amânat, la fel ca turneul final, cele două echipe s-au duelat în fotbalul virtual, pentru a le oferi pasionaților de fotbal și de e-sports un eveniment special. Meciul s-a jucat la FIFA 20 şi a fost câştigat cu 6-2 de reprezentanţii noştri. Jucător profesionist de FIFA pentru Universitatea Craiova şi naţionala României, Dan Buzărnescu a câştigat ambele meciuri susţinute, aducând 4 puncte, celălalt jucător, Marius Bucur, terminând la egalitate partidele. 

În meciurile disputate de Dan Buzărnescu, România s-a impus în fața Islandei cu 2-1, goluri Pușcaș, din penalty, și Mitriță şi cu 1-0, gol Puşcaş. În celelalte meciuri a fost 2-2, goluri Florinel Coman și George Pușcaș şi 0-0.

Echipa de start a României a fost: Tătăruşanu - Mogoş, Rus, Nedelcearu, Bancu - Cicâldău, T. Băluţă. Deac - Mitriţă, Puşcaş, Coman. 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.