Sport
Ronald Koeman este noul antrenor al Barcelonei

FC Barcelona a anunțat oficial că Robert Koeman este noul antrenor al echipei. Quique Setien a fost demis după umilința cu Bayer, scor 2-8.

Bine ai venit acasă, Ronald Koeman!”, stă scris în postarea care anunță numirea lui Koeman pe banca tehnică a catalanilor. Koeman a mai antrenat Vitesse, Benfica, PSV Eindhoven, Valencia, AZ Alkmaar, Feyenoord, Southampton și Everton.

 

În 1992, Ronald Koeman a reușit să câștige Cupa Campionilor Europeni, fiind jucătorul Barcelonei și marcând golul victoriei cu Sampdoria. Am vorbit cu Koeman, iar Messi este stâlpul proiectului său. Are contract până în 2021, vorbesc mult cu Leo şi cu tatăl lui. Este numărul 1! Nu există niciun dubiu că proiectul lui Koeman îl va avea şi pe Messi", a declarat preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, citat de Marca.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.