Sport
Revenirea lui Toma n-a avut efect: baschetbaliştii au pierdut la Dinamo şi sunt penultimii în clasament

 

Reîntoarcerea lui Marius Toma în postura de director tehnic al echipei de baschet SCMU Craiova n-a avut niciun efect în rândul jucătorilor, care au pierdut duelul orgoliilor şi al codaşelor, cu Dinamo, în deplasare şi au ajuns pe penultimul loc în clasament, la egalitate cu adversarul din această etapă.  

 

 

Dinamo s-a impus la final cu 88-86, pe sferturi: 23-18, 13-25, 22-22, 30-21. Diferenţa a fost redusă în ultima secundă de un coş de 3 puncte marcat de Taylor. Meciul a semănat cu cel de anul trecut din Sala Dinamo, Craiova conducând la pauză, dar fiind învinsă la final. Practic, în acest sezon, SCMU Craiova a pierdut cu toate echipele din Liga Naţională, cu excepţia formaţiei care nu contează în competiţie, Olimpic Baia Mare.

 

Au jucat în seara aceasta pentru echipa Craiovei: Hargrove 20 de puncte, Abrams 16, Taylor 14, Bureau 11, Burlacu 10, Fraseniuc 6, Lee 4, Aktaş 3, Şolopa 2 şi Corneanu. De la gazde, Sutalo a înscris 28 de puncte.

 

În etapa viitoare, SCMU primeşte în Sala Polivalentă liderul U BT Cluj, miercuri, 1 februarie, de la ora 18.

  

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.