Sport
Renzo Rossi: „Îi sunt util lui Bergodi la Craiova”

Renzo Rossi a lucrat alături de Cristiano Bergodi la foarte multe echipe, iar colaboratorul tehnicianului spune că este aproape să lucreze cu acesta și la Universitatea Craiova.

Rossi a declarat pentru ProSport că va fi alături de Bergodi la Universitatea, însă nu se știe dacă de acum sau de la vară: „Eu mă cunosc cu Cristiano de mici copii și am lucrat cu el peste tot prin România. Consider că îi sunt util și la Craiova. Din câte am înțeles s-ar putea să lucrez acolo chiar și de acum. Dar totuși aștept să ajungă el la echipă și vom mai discuta. Dacă nu se poate să colaborăm încă de acum, atunci sigur vom colabora de la vară. Așa mi-a spus el.”

 

Colaboratorul lui Bergodi consideră că Știința are șanse la titlu în acest an, pandemia afectând pregătirea CFR-ului, însă spune că antrenorul italian nu are obiectiv câștigarea campionatului cu gruparea din Bănie: „Dacă nu se poate să colaborăm încă de acum, atunci sigur vom colabora de la vară. Așa mi-a spus el. Cristiano nu are scris în contract obținerea titlului pentru acest sezon. Am discutat și știu care sunt planurile sale. În mod sigur el are capacitatea să se bată la titlu și acum, iar eu cred că poate să recupereze distanța de 4 puncte.Cu această pandemie CFR a pierdut mult din turație și din pregătirea fizică. În mod sigur, când o să se ivească posibilitatea Cristiano va aduce și câteva întăriri în cadrul lotului. Patronul Rotaru îi pune la dispoziție condiții foarte bune și este bine că a ajuns din nou la o echipă cu pretenții”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.