Sport
Remontada DeVis a Ştiinţei contra campioanei

Condusă cu 1-0 la pauză de Viitorul, Universitatea Craiova a revenit, ajutată de cei 18.000 de suporteri, şi a câştigat cu 3-1, prin golurile marcate de Mitriţă, din penalty, Bancu şi Bărbuţ. 

Oaspeţii, care au marcat prin Ţucudean în finalul primei reprize, au rămas în inferioritate numerică în minutul 58, după ce Ţâru a primit al doilea cartonaş galben, după un henţ în careu, în urma căruia s-a dictat şi penalty. 

Devis Mangia a folosit formula: Calancea – Datkovic, Kelic, Briceag – Martic, Mateiu, Zlatinski, Bancu (90 M. Roman) – Mitriţă (68 Bărbuţ), Băluţă, Burlacu (73 R. Popa). 

Antrenorul italian a declarat la final: "Am primit gol în cel mai bun moment al nostru. Nu meritam să fim conduşi, pentru că am făcut o partidă bună. Recunosc că meciul s-a schimbat la penalty şi eliminare, dar noi am făcut ca asta să se întâmple. Când primeşti gol aşa, pe final de repriză, rişti să cazi din punct de vedere mental, dar azi băieţii au fost extraordinari. Au rămas calmi şi în repriza a doua au făcut mai puţine erori decât în prima. În repriza a doua am făcut lucrurile bine". 

Gică Hagi a spus: "Un meci foarte bun de partea ambelor echipe și un fotbal frumos, cu situații de joc. Pentru noi, meciul s-a terminat când am luat cartonașul roșu și s-a dictat penalty. Au venit peste noi și au câștigat. Până la penalty, controlam jocul, chiar și în primele 10 minute din repriza a doua, dar după aceea totul s-a dus. Au o echipă foarte bună și o să se bată la campionat. Îi felicit pentru tot ce se întâmplă aici la Craiova, din toate punctele de vedere. E altceva, mă simt antrenor să vin la fotbal și să vezi un antrenor nou mulți oameni și să simți presiunea adversarului. Se face ceva și în România, într-o zonă unde fotbalul e iubit și sper să mai apară"

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.